Visie

Onze visie

Visie

Ben Geerinck is de ziel en het brein achter Skarabee. Al sinds hij nog een kind was is hij gepassioneerd door bouwen. Het verbaasde dan ook niemand dat hij koos voor de studie Industrieel Ingenieur Bouwkunde aan de toenmalige KAHO in Gent. Daar raakte Ben al snel geïntrigeerd door de vraag hoe hij bouwwerken zo energiezuinig en ecologisch mogelijk kon oprichten. En met succes, want zijn eindwerk over passiefhuizen won internationale prijzen.

Na zijn schoolcarrière startte Ben als werf- en projectleider bij een grote bouwonderneming. Na 10 jaar ervaring met grote appartements- en utiliteitsprojecten werd het tijd voor een eigen zaak. En zo ontstond Skarabee. Een persoonlijk bouwbedrijf met een filosofie die gebaseerd is op het plezier van het bouwen.

Skarabee is anders dan andere bouwbedrijven omwille van twee redenen:

  • We werken nauw en persoonlijk samen met onze klanten. We vinden het belangrijk om elkaar goed te kennen en op dezelfde golflengte zitten voor we ons samen in een belangrijk en groot project gaan storten.
  • Al onze bouwprojecten zijn perfect op maat van onze klant. We luisteren naar de klant, en juichen eigen inbreng en ideeën alleen maar toe. Geen enkel bouwproject is hetzelfde, en iedereen heeft andere wensen en verwachtingen. Daarom zijn ons advies en onze keuzes altijd aangepast aan de persoonlijke eisen en behoeften van iedere individuele klant.

SKARABEE IN DRIE WOORDEN

Kwaliteit

Als je ervoor kiest om met Skarabee samen te werken, dan kan je er zeker van zijn dat alles van de eerste tekening tot de laatste steen van goede kwaliteit is. We werken uitsluitend met partners die ons vertrouwen hebben gewonnen en die alleen het beste bieden.

Communicatie

We vinden het belangrijk om open, eerlijk en duidelijk te communiceren met onze klanten. Want door met elkaar te praten komen we op dezelfde golflengte en gaan we elkaar echt begrijpen. Essentieel voor grote projecten, vinden wij.

Ecologie

Alle projecten zijn welkom bij Skarabee. Maar ons hart ligt in de eerste plaats bij ecologische en energiezuinige bouwoplossingen. We zullen dus altijd nadenken over hoe we ecologie in jouw project kunnen verwerken. Uiteraard aan jou de keuze hoe ver je daarin wil gaan.

Houtskeletbouw Houtskeletbouw